TRŽIČ

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 191.7 m2

Vrsta: Stanovanje, 5 in večsobno

Letnik: zgrajeno leta 1852

Nadstropje 1/2

Regija: Gorenjska

Upravna enota: Tržič

Naselje: Tržič

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: do 225.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju

191,7 m², 5 in večsobno, zgrajeno l. 1852, 1/2 nad., resnično prostorno in svetlo staromeščansko stanovanje v središču Tržiča (z garažo ter dodatnim zaprtim parkiriščem na vrtu), prodamo. Cena: do 225.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji velikega, prostornega in svetlega stanovanja v starem mestnem jedru Tržiča. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju in je največje od štirih stanovanj v zgradbi. Objekt je zaradi svoje starosti, lege in zgodovine, pod spomeniškim varstvom, vendar je lepo vzdrževan.

Stanovanje obsega prostorno predsobo s shrambo, kuhinjo, jedilnico z izhodom na teraso, dnevno sobo s prehodom v eno od štirih spalnic. Iz hodnika potem dostopamo v drugi del stanovanja, kjer se nahajajo še 3 spalnice, kopalnica in wc ter izhod v dodatni prostor z izhodom na balkom. Ta prostor se lahko predela v dodatno spalnico ali pa uporabi kot atelje ali podobni poslovni prostor za neko mirno dejavnost. Skupne bivalne površine je 162,9m².

Po celotnem stanovanju je položen masiven parket (ribja kost), velbani visoki stropi pa stanovanju dajejo pridih romantičnosti.

Stanovanje ima nove lastne števce za vse priključke. Pred kratkim je bila urejena tudi komunala, tako, da je stanovanje priklopljeno na mestno kanalizacijo. Ogrevanje je na plin z lastno pečjo, ki se nahaja neposredno v stanovanju. V objektu je tudi optično omrežje.

Stavba in stanovanje sta vpisana v ZK, in GURS ni pa etažirano.

Pogoj prodajalca je, da kupec poleg kupnine, prodajalcu povrne strošek agencije v višini 2% končne dogovorjene cene.

Za dodatne informacije sem dosegljiva na 041/920-972 ali na elektronskem naslovu kaja@ka-nepremicnine.si 

Prisrčno vabljeni na ogled!

Kaja Kržišnik, KA Nepremičnine


Kontakt

Prodajalec: KA NEPREMIČNINE, Kaja Lavička s.p.
Naslov: Virmaše 46, Škofja Loka 4220
GSM: 041/920-972
Email: kaja@ka-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje